01-02-2016
Rabarberkage med kokos til KOM OG DANS
Jeg var til KOM OG DANS i HOLSTEBRO i lørdags , det var en fantastisk aften med masser af musik , og danse glade swing dansere , jeg havde bagt en kage til denne aften , med tilført nogle af mine rabarbere ,som jeg havde i fryseren fra haven.
OPSKRIFT :
pladekage 33x43 cm
350 gr. sukker ,7 æg , 350gr smeltet margarine , 350 gr. mel ,175gr kokos , 3,5 tsk. bagepulver, 3,5 tsk. vanilje sukker
7 spsk. rørsukker , 780gr. rabarber i skiver
Bages ved 170 grader ca. 35 min.
FREMGANGSMÅDE :
sukker+æg + vanilje sukker piskes til luftigt masse der i røres afkølet smeltet margarine , kokos røres forsigtigt i massen , og mel + bagepulver sies og vendes forsigtigt i massen sammen med halv delen af rabarberne , dejen fordeles på bagepapir i bagepladen og resten af rabarberne trykkes i dejen og rørsukker drysses over . Bages ved 170gr. i ca. 35 min.
GOD APPETIT : Hvis det skal være ekstra godt evt. lunes tilsættes flødeskum eller cremefraiche , men kan også spises koldt.